De ce Just Fit Elite?

Economisirea timpului

Toata sedinta se realizeaza cu contractia permanenta a tuturor grupelor musculare, asadar o sedinta nu trebuie sa dureze mai mult de 20-25 min.

Obtinerea unui procent optim de grasime in corp

Din moment ce este un antrenament de intarire a corpului, va schimba metabolismul si modul in care corpul arde caloriile. Este un mod eficace de a slabi si de a elimina grasimea, inca de la prima sesiune de antrenament.

Cresterea masei musculare

Electrozii sunt situati pe fiecare grupa musculara imporanta; astfel incat fiecare impuls isi atinge targetul.

Este foarte usor, nu poti da gres cu acest tip de antrenament, avand in vedere ca se contracta toti muschii, asa cum este indicat.

Ameliorarea articulatiilor

Impulsurile electrice ajung direct la muschi, nu exista presiune pe articulatii, prin urmare nu sunt solicitate – asa cum se intampla des in cazul unui antrenament cu greutati.

Ameliorarea durerilor de spate

Avand in vedere faptul ca exista electrozi inclusi in echipamentul de antrenament de-a lungul intregii coloane, acei muschi ce rar sunt antrenati in cadrul unui antrenament clasic si care sustin pozitia dumneavoastra sunt si ei antrenati acum. Prin urmare, muschii isi recapata forta iar acest lucru poate duce la ameliorarea durerilor de spate.

Echilibrarea sistemului muscular

Electrozii inclusi in echipament pot stimula si dezvolta toate grupele musculare sau numai anumite grupe selectate, dupa dorinte, prin urmare si “verigile mai slabe” din corpul dumneavoastra pot fi intarite.

De asemenea, nu aveti nevoie de geanta de sala, va punem la dispozitie tot ce este necesar pentru a va antrena si a va putea intoarce la treburile dumneavoastra!

Antreneaza-ta ca un atlet adevarat, numai la Fit Express Ploiesti.